75085

PRESTIGE INSURANCE BROKER DE ASIGURARE, activeaza pe piata de intermediere in asigurari si vine in intampinarea clientilor sai cu personal de specialitate , cu produse de asigurare complete si complexe la indemana fiecarui asigurat.

PRESTIGE INSURANCE BROKER s-a infiintat in anul 2008 in baza Deciziei CSA, fiind inregistrata la Registrul Brokerilor cu numarul 510/23.04.2008.

PRESTIGE INSURANCE BROKER are o echipa tanara si profesionista, impartita in douasprezece puncte de lucru in tara si in numeroase locatii din Bucuresti printre care Prestige Sediu Central, Prestige Piata Norilor, Auchan Vitan, Auchan Titan, Carrefour Vulcan, Carrefour Barbu Vacarescu, Carrefour Grand Arena, Carrefour Sun Plazza, Carrefour Ploiesti, Prestige Otopeni, Carrefour Focsani, Auchan Sibiu, Auchan Tg. Mures, Galati Shopping City, Constanta City Park, Prestige Voluntari, Carrefour Balotesti, cu o vasta experienta in asigurari generale, al carei scop este de a oferi clientilor sevicii de consultanta si intermediere in asigurari la cele mai inalte standarde.

In contextul unei consilieri de specialitate, PRESTIGE BROKER DE ASIGURARE, garanteaza selectarea celei mai bune oferte:

  • ASIGURARI AUTO (CASCO, RCA, CV, CMR);
  • ASIGURARI DE BUNURI (Cladiri si continut pf. si pj, etc);
  • ASIGURARI DE PERSOANE ( Viata, Accidente, Sanatate, Calatorii);
  • ASIGURARI DE RASPUNDERE CIVILA;
  • ASIGURARI CONSTRUCTII- MONTAJ;
  • ASIGURARI DE GARANTII.

Misiune

Obiectivele noastre constau in cladirea unui parteneriat cu clientii nostri prin oferirea unor servicii prompte si de calitate, cat si atragerea de noi clienti in portofoliul companiei acoperind toate tipurile de asigurari practicate pe teritoriul Romaniei.
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search